Wiadomość z Głównèy Kwatèry Nayjaśnieyszego Imperatora Jego Mości - Dybicz Zabałkański, Iwan (s.n., 1828)
Doniesienie o operacjach wojennych podczas kampanii bałkańskiej w 1828 r.
"Oryginalne podpisał Naczalnik Głównego Sztabu Graff Dybicz".
Keywords: Wojna 1828-1829 r. rosyjsko-turecka; historia; Bitwa 1828 r. pod Karsem; Rosja; polityka; Turcja; Europa