[Poświadczenie odbioru. Inc.:] "Zaświadczamy niniejszem z prawdziwą wdzięcznością, iż odebraliśmy od [...]" (s.n, 1854)
Poświadczenie odbioru daru dla Biblioteki Polskiej w Paryżu.
Wyszło bez tyt.
Keywords: finanse; zbiory; Polacy za granicą; kultura; Francja; Wielka Emigracja; Kwesta; Zaświadczenia