[Rewers. Inc.:] "Z upoważnienia Członka Rady Towarzystwa Literacko Historycznego ..., pożyczam w Bibliotece Narodowej Polskiej dzieło, pod-tytułem: [...]" (s.n, 1854)
Rewers wypożyczenia dzieła z Biblioteki Polskiej w Paryżu.
Wyszło bez tyt.
Keywords: zbiory; Bibliotekarstwo; Francja; Polacy za granicą; kultura; Wielka Emigracja; Zbiory biblioteczne; udostępnianie; Wypożyczanie biblioteczne; Zaświadczenia