[...] |De quadrupedibus solidipedibus volumen integrum. Joannes Cornelius Uterverius [...] collegit et recensuit. Hieron. Tamburinus in lucem edidit (J. Hofer [nakł.] J. Trendel, 1623)
polonicum: koń na s. 9?
S. 233 mylnie - 223