[Breve Aleksandra VIII, papieża] (Typis Academicis Soc. Jesu, 1691)
Brewe udzielające odpustu za nawiedzenie kościołów bernardyńskich w oktawie obchodów kanonizacji św.św. Jana Kapistrana i Paschalisa Baylon
Mf 5759