In divini et regii prophetae David Triadem quinquagenariam seu Psalterium interpretatio poëtica authore Blasio Apponi de Nagy Appon [...] (Typis Matthaei Formicae, 1624)
Ded. aut.
Aut. wg Webstera Biograph. Dict. 56
Keywords: Biblia