(Zusage und Versprechen) (s.n., 1697)
Uniwersał zapewniający poddanym saskim zatwierdzenie dawnych przywilejów i swobodę wyznań religijnych.
Rkps na wykl.: ``Reglemente, edicte [...] Tomus Sextus 1818 [...] 1679 bis 1735''
Keywords: Prawodawstwo; Niemcy; Ludność; Religia; Saksonia (Niemcy)