Vegetius christianus, seu |Scipionis Renati |Insomniorum libri sex, |de tota arte militari, ad Turcam serio, cito, tutoque debellandum. Autore F. Philippo Bosquiero [...] (Apud Jo. Crithium, 1615)
Polonicum 17 w.
K. 401-2 - mylnie oznaczona: 167-168