Ogłoszenie taynego konsyliarza litewskiego gubernatora [...] Jakóba Bułhakowa. Wszystkim komu o tym wiedzieą należy (s.n., 1797)
[Ogłasza ukaz Pawła I o ustanowieniu jednej gubernii litewskiej z siedzibą w Wilnie]
Druk dwukolumnowy