Uwiadomienie taynego konsyliarza, litewskiego gubernatora [...] Bułhakowa. Wszem wobec i każdemu z osóbna litewskiey gubernii obywatelom (s.n., 1797)
Przypomina ukaz o niepodpisywaniu podań przez większą ilość osób
Druk dwukolumnowy