Uwiadomienie taynego konsyliarza, gubernatora litewskiego [...] Wszystkim w ogule i każdemu w szczegule mieszkańcom gubernii litewskiey (s.n., 1797)
O skreśleniu przez cara niedoboru skarb. z rachunku w czasie jego bytności w Wilnie
Druk dwukolumnowy