Theodorus in Klewa & Zukow Czartoryski Dei & Apostolicae Sedis Gratia Episcopus Posnaniensis & Varsaviensis (s.n., 1751)
Zarządzenie w sprawie przyjmowania i kształcenia alumnów w seminariach duchownych.
Mf 8365
Keywords: Duchowieństwo katolickie; kształcenie; Polska