Gaspar na Weronnej Czyż marszałek powiatu wileńskiego (s.n., 1797)
Ogłoszenie o dowodach rodowitości szlachty.
Na wykl. rkps: 136 dokumentów drukowanych luźno mowy króla i posłów na sejmach mowy i pisma Targowiczan uniwersały konfederatów barskich dyssydentów akademii biskupów interessa z Prussami i Rossyą. A.C".
Keywords: Szlachta; Litwa