Declaratio suae imperatoriae majestatis totius Russiae nomine, per oratem suum Extraordinarium & Plenipotentiarium, Celsissimum Principem Repnin, confoederatae Republicae Polonae in comitiis [...] 1766. facta (s.n., 1766)
W obronie praw dysydentów
Tyt. nagł.
Keywords: Prawodawstwo; Rosja