Deklaracya Nayiaśnieyszego króla JMci angielskiego [Jerzego III] przez ministra jegoż [...] Wrougthon zkonfederowaney Rzeczypospolitej Polskiey na Seymie roku 1766 uczyniona (s.n., 1766)
W obronie praw dysydentów
Odm. wyd.
Keywords: Polityka międzynarodowa; Anglia; a Polska