Deputacya Bespieczeństwa pttu grodzieńskiego (s.n., 1794)
Zalecenia dla kahału grodzieńskiego: zmiana stroju Żydów, uzbrojenie
Na pocz. adl. wszyte 8 k. (1 czysta) z rkps rozpisaniem zawartości poszytu
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Żydzi; Grodno (Litwa; okręg)