Deputacya opatrzenia publicznego do obywatelów województwa wileńskiego (s.n., 1794)
W sprawie dostarczenia koni pod armaty i w sprawie wyrobu łapci przez rolników
tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Wilno (Litwa; okręg)