Deputacya skarbowa powiatu grodzieńskiego (s.n., 1794)
Odezwa do obywateli wzywająca do wyposażenia pułku Andrzeja Kazanowskiego
Tyt. nagł
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Grodno (Litwa; okręg)