"Deputacya [...] odebrawszy od kommissyi swoiey uniwersał [...]" (s.n., 1794)
Uniwersał względem zwrotu pensji konsyliarskich od Targowicy nadanych
[Deputacja skarbowa [pow. grodzieńskiego 1794.06.09].
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Grodno (Litwa; okręg)