[...] De Pace conclusiones et selectiores controversiae, anno 1618 publice in dicta Universitate propositae. (Item |consultatio de eligendo Rege Poloniae, nobiliss. cujusdam Poloni.) (Excudit prelo secundo Johannes Henricus Schönnerstaedt, 1669)
Zawiera: ``Aur. Prudentius Clem. Psychomach. Pugna Concordiae et discordiae.''
(Na odwrocie karty tyt.: Habuit hanc Disputationem publicam De Pace, sub praesidio Dn. D. Andreae Dinneri, Georgius Rittershusius, Cunradi JC.F. ad d. 16. Maji, Anno M.DC.XVIII.