Głos urodzonego Mateusza Długołęckiego subsellow warszawskich mecenasa, z limity sądów seymowych w Izbie Senatorskiey miany ((w drukarni P. Dufour), 1789)
W obronie Adama Ponińskiego
Tyt. nagł.
Keywords: Mowy parlamentarne