Doniesienie z woli Rady Zastępczej (s.n., 1794)
O wykonaniu wyroku śmierci na Zabielle, Ankwiczu, Kossakowskim i Ożarowskim
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794)