Excerpt z protokułu dziennych czynności Rady Naywyższey Wielkiego X. Litt (s.n., 1794)
Wyznaczenie Józefa Niesiołowskiego, Józefa Kociełła i Romualda Giedroycia do kolegium władz powstańczych
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa