Erb-Huldigungs-Eyd für die römisch-catholische Parochos, Capellaine, Administratores, Cooperatores und Curatos (s.n., 1772)
Formularz przysięgi
Na przedniej wyklejce klocka rkps tytuł: ``Reglemente, edicte und deren extracte [...] Tomus Primus 1818''
Keywords: Duchowieństwo; Prusy; Prawodawstwo