[Edikt] (s.n., 1695)
Ogłoszenie edyktu cesarza Leopolda z 11.07.1695 r. dotyczącego wyrobów złotniczych.
Rkps na wykl.: ``Reglemente, edicte [...] Tomus Sextus 1818 [...] 1679 bis 1735''
Keywords: Prawodawstwo; Prusy; Złotnictwo; wyroby; Austria