Edykt iż wszystkie kontrakty ugody y declaracye lub obietnice które summę 50 talerów przenoszą w sobie zawierać będą, od pierwszego grudnia 1770 in scripto czynione bydź maią inaczey za nie ważne uznane będą (s.n., 1770)
Zarządzenie w sprawie procesów sądowych, dotyczących kupna, sprzedaży nieruchomosci oraz dzierżaw
Wyrwane z całości, liczbow. atram. s. 27-40
Keywords: Nieruchomości; prawodawstwo; Prusy