[Verordnung] (s.n., 1714)
Zakaz dotyczący nielegalnego handlu domokrążnego.
Rkps na wykl.: ``Reglemente, edicte [...] Tomus Sextus 1818 [...] 1679 bis 1735''
Keywords: Prawodawstwo; Prusy; Handel obnośny; Czarny rynek