(An die Pommersche Krieges-und Domainen-Cammer) (s.n., 1732)
Dotyczy przenaczonych na utrzymanie lazaretu opłat za metryki i świadectwa uczniów rzemieślniczych i czeladników
Druk bez k. tyt.
Keywords: Rzemiosło; prawodawstwo; Prusy