(An die Pommersche Krieges-und Domainen-Cammer) (s.n., 1733)
Dotyczy zapłaty gotówką przez magistraty za formularze świadectw uczniowskich i czeladniczych cechowych; dochód ten przeznaczony jest na utrzymanie lazaretu i wsparcie ubogich
Druk bez k. tyt.
Keywords: Miasta; prawodawstwo; Prusy