Tabularium Ecclesiae Romane seculi decimi sexti, in quo |Monumenta, restituti calcis eucharistici, totiusque Concilii Tridentini historiam [...] continentur. Omnia ad fidem autographorum Bibliothecae Gothanae diligenter exacta [...] (Impensis Wolffg. Ludovici Springi, 1743)
liczne polonica
a 2002 304
Keywords: kościół katolicki; Gotha