Supplementa ad scripta anteriera oppressiones Generosae Nobilitatis Curlandiae explicantia (s.n., 1766)
Protest przeciwko gwałtom. Ks. Ernesta Birona
[podp.:] Otto Krzysztoff ab Howen.
Keywords: Szlachta; Kurlandia