Przymowienie sie [...] Jozefa Jabłonowskiego [...] posła czerniechowskiego przy kwicie Kommissyi Skarbowey Koronney ex turno 1786. miane ([s.n., 1786)
Za projektem przejęcia przez Skarb Państwa Loterii i Monopolu tytoniowego
Tyt. nagł.