``Z Bozey Łaski my Katarzyna Wtora [...] naszemu generałowi [...] Repninowi'' (przy Senacie, 1795)
Przemianowanie biskupstwa wileńskiego na biskupstwo Inflantskie i inne sprawy Kościelne
Druk dwukolumn.
Keywords: Inflanty