Kommissya porządkowa powiatu grodzieńskiego in pleno zebrana (s.n., 1794)
Wybranie delegatów dla odebrania od wszystkich obywateli przysięgi, także od Żydów
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Grodno (Litwa; okręg)