"Działo się w Grodnie [...] 14 Junii 1794 roku (s.n., 1794)
Rozporządzenie zwalniające wolontariuszów pułku Kazanowskiego od pospolitego ruszenia
[Odezwa Kimisji Porządkowej pow. grodzieńskiego].
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Komisja Porządkowa Powiatu grodzieńskiego; Grodno (Litwa; okręg)