Nous joints Joachim Schwartzemberg [...] Czerny [...] Thomas Wilkonski [...] Raphael Tarnowski [...] Marechaux [...] (s.n., 1769)
Ulotka dementująca fałsze rozsiewane przez dyssydentów w odniesieniu do Konfederacji Barskiej, (informują prasę o celach Konfederacji)
Brak tyt.