[Pièces de theatre] (chez Adrian Moetjens, 1702)
Acc.: Katalog księgarski Adriana Moetjens'a
Def.: brak k.tyt.
Keywords: Katalogi księgarskie; Literatura francuska; Dramat francuski; Katalog księgarski Moetjens Adriaen