Z Bożey łaski my Paweł Pierwszy [...] oznaymuiemy naszym wiernym poddanym duchownego, woiennego, cywilnego i dalszych stanów ([s.n.], 1796)
Doniesienie o koronacji
st. zas.
Keywords: koronacja 1796 Pawła I