Akt naywyzey utwierdzony w dniu [...] koronacyi Jego Imperatorskiey Mosci [...] My Paweł Następca [...] y My Małżonka Jego Maria [...] (s.n., 1788)
Ustalenie nstępstwa tronu
M. druku prawdopod. Wilno?
Keywords: koronacja 1796 Pawła I