Davidis Peiferi [...] ||Epistolae publico nomine scriptae statum ecclesiae et reipublicae sub Augusto Saxoniae electore [...] illustantes [!] (Sumt. H. Chr. Crökeri, 1721)
Zawiera m.in. listy od Stefana Batorego, Zygmunta III, Anny Jagiellonki
st. zas.