Publicandum - Królewski Pruski Sąd Najwyższy Nadworny i Ziemski (s.n., 1773)
Dot. organizacji sądownictwa
Na przedniej wyklejce klocka rkps tytuł: "Reglemente, edicte und deren extracte [...] Tomus Primus 1818"
Keywords: Sądownictwo; Prusy; Prawodawstwo