Publicandum - Woienna i Ekonomiczna Kamera Kwidzynska. (s.n., 1773)
Nakaz opuszczenia w ciągu 2 miesięcy granic pruskich przez wszystkich Żydów, wyjąwszy najbogatszych
[podp.] J.K.Mści Woienna y Ekonomiczna Kamera Kwidzynska. de Domhardt [i in.]