Publicandum - Königl. West-Preuss. Krieges- und Domainen-Cammer (s.n., 1776)
Zarządzenia dla mieszkańców w związku z budową fortecy grudziądzkiej
Tyt. nagł.
Keywords: Prawodawstwo; Prusy; Twierdza Grudziądz; Budownictwo wojskowe; Architektura obronna; Polska; Grudziądz (woj. kujawsko-pomorskie)