Publicandum - Kameralna Deputacja w Dystryktach nad Notecią (s.n., 1777)
Terminy jarmarków na wełnę w Bydgoszczy, Wałczu, Chodziedzie [!] [Chodzieży] [...]
[podp.] Jego Król. Mośći Kameralna Deputacya w Distryktach nad Noteczą
Keywords: Bydgoszcz; Chodzież