[Publicandum 1794.10.22] - Königliche Westpreussische Regierung; Regencja Zachodniopruska Króla Pruskiego (s.n., 1794)
Dot. Insurekcji pod zaborem pruskim
Mf 7812
Keywords: Prawodawstwo; 18 w; Powstanie 1794 r. kościuszkowskie