Publicandum - Königliche West-Preußische Regierung v. Schleinitz; Zachodnio-Pruska Regencja w Schleinitz (s.n., 1794)
Przeciwko tarciom religijno-narodowościowym
Mf 7812
Keywords: Prawodawstwo; Prusy; Polityka wyznaniowa