Publicandum - Kamera Wojskowa i Ekonomiczna dla Prus Zachodnich (s.n., 1798)
Zakaz dot. wielkanocnego zwyczaju chodzenia z rózgami
Tekst równoległy niem.-pol.
Keywords: Prawodawstwo; Prusy; Wielkanoc; obyczaje; Polska