Typus regiae felicitatis pace gloria et coniugio [...] principum Vladislai IV Poloniae et Sueciae regis [...] et Ludowicae Mariae Gonzagae [...] dum in Poloniae et Sveciae reginam [...] inauguraretur. Per Vladislaides Musas submissae venerationis [...] adumbratus [...] (Typis Piątkovianis, 1646)
Pod trzema końc. wiersz. podp.: Andr. Sierakowski. Mich. Zołkiewski, Const. Kuczewski
Autor i wyd. podp. pod dedyk.