Nro 4to. |Od Rady Narodowey. |Rada Naywyzsza narodu litewskiego do posessorow i dzierżawcow dóbr stołowych ekonomii W.X.Litt - Rada Najwyższa 1794 05.01. (s.n., 1794)
W sprawie wpłaty podatków
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa