[...] Rada Naywyższa Narodu Litewskiego do possessorów i dzierżawców dóbr stołowych ekonomiów Wielkiego Xięstwa Litewskiego - Rada Najwyższa Narodu Litewskiego 1794 05.01. (s.n., 1794)
W sprawie wpłaty podatków
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa